Terug

Rozen

Wij vinden het heerlijk om bloemen in huis te hebben.

Maar we hebben slechte ervaring met rozen, ze zijn namelijk binnen 3 dagen dood. Nu heb ik vandaag bij een bloemist advies gevraagd en die gaf als advies om 2 druppels bleekwater in het water te doen en warm water.

Wat mij is geleerd is dat het in handwarm water moest.

Graag wil ik advies hier over.

 

Natascha.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Wat de bloemist zegt klopt het bleek water houd het water schoon je kan ook gewoon een voedsel zakje in het water doen daar zit voeding in voor de roos en ook middel om het water schoon te houden je moet de rozen ook goed schuin afsnijden en op letten dat ze niet op de tocht staan ook is het verstandig om tussen door het water een keer te verversen.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hoi Natascha

 

Het nadeel is dat er in de 'volksmond 'zoveel gezegd wordt heel veel bloemisten weten niet eens hoe oud hun produkt is.... Omdat ze inkopen via groothandel ... Groothandels kopen op de veiling ik heb zelf een winkel in Eindhoven van 250m2 en koop zelf in op de klok dus schakel 1 tussenstation uit ik koop mijn boemen ook op de veiling .... Hierdoor weet ik hoe oud mijn bloemen precies zijn!!!! Ik geef ook een garantie van 7 dagen op mijn bloemen!!! Omdat ik achter de kwaliteit sta die ik verkoop heb tussen de 80 en 120 klanten gemiddeld per dag en zelfden tot nooit klachten .... Omdat ik alleen goede kwaliteit wil verkopen voor een goede prijs ....

 

Met vriendelijke groeten

 

Dennis Stuut

De Passiebloem Eindhoven