Terug

Omscholen tot bloemist

Annet

Al enige tijd zit ik eraan te denken om mij om te scholen. Ik werk nu in de zorg (deels vrijgevestigd), maar zou dat vak graag veruilen voor werk in de bloemenbranche (ik denk aan bloemenwinkel, bloemstukken creëren voor tentoonstellingen etc, bloemstylist...)

Mijn hoogst afgeronde opleiding is HBO, ook heb ik jaren ervaring opgedaan in de detailhandel (outdoorsport winkel en zelfs 1 jaar MBO detailhandel). Ik ben 30 jaar.

 

Wie kan mij advies geven over welke opleiding te volgen, hoe het omscholen aan te pakken, etc... Ik heb al info aangevraagd bij het Clusiuscollege te Alkmaar. Nog geen reactie gehad.

Woonachtig: regio Alkmaar 

 

Bedankt alvast, Annet


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Annet

 

Je  kunt je laten omscholen via intstituut boersma te aalsmeer. In de avondopleiding of een dag opleiding. Ik heb me ook om laten scholen toen ik 28 was en heb er geen spijt van. Maar bedenk je wel dat je er niet rijk van wordt , maar wel gelukkig.

Zijn het je dromen ga ervoor, zal ik zeggen. Je kunt het omscholen ook naast je baan doen. Je wordt er nooit dommer van.

Ik heb me om laten scholen in houten. Bij de wellantcollege . Zij hebben ook een website. Als je via google intypt wellantcollege houten dan kom je hem vast tegen.

boersma instituut aalsmeer kom je ook de gegevens tegen die je nodig hebt.

 

heel veel succes 

 

met vriendelijke groet Anja Bunnik