Strijker Wolter


Vermeerstraat 150 3817 DJ Amersfoort
0334615006 Klik om te bellen

Over Strijker Wolter

Uniek concept

Vanuit mijn atelier maak ik bloemencreaties die een verhaal vertellen. Ik heb mij gespecialiseerd in het maken van afscheidsbloemen, rouwboeketten en grafbedekkingen. Door mijn specialisatie maak ik geen alledaagse bloemstukken, maar bloemsierkunst met oog voor detail.  Het is mijn vak om verhalen vol herinneringen, te laten vertalen door de bloemen en natuurlijke materialen waar ik mee werk.

Persoonlijk

Uw wensen vormen de basis voor het creatieve proces, waarin persoonlijk contact centraal staat. De samenwerking die ik met u aanga, gaat verder dan het inventariseren van wensen. Er is ruimte voor persoonlijke toevoegingen aan de bloemencreatie en al uw wensen zijn bespreekbaar. Wat iemand typeert kan heel verschillend zijn, een verwijzing naar het karakter, een hobby, een familieband of de lievelingskleur, ik maak iets dat eigen is aan de persoon.

Creatief

Vormen, kleuren en symboliek verwerk ik subtiel of juist sterk aanwezig. Ik versta de kunst om tegenstrijdige materialen te laten samenkomen tot een verrassend geheel. Klassiek, kleurrijk, modern of juist traditioneel, uw idee vormt mijn opdracht                                                   

Wolter Strijker bloemen vertellen het verhaal

Foto's

Strijker Wolter in het kort

Diensten / producten

Kerkversieringen
Rouwbloemwerk
Verkoop van bloemen

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Onze locatie

Strijker Wolter


Vermeerstraat 150 3817 DJ Amersfoort
0334615006 Klik om te bellen