JOYCE BLOEMBINDERIJ


Eperweg 66 8084 HJ 't Harde
0525652508 Klik om te bellen

Over JOYCE BLOEMBINDERIJ

Joyce Bloembinderij is de stijlvolle en moderne bloemist van de Noord-Veluwe. Wij maken eigentijds bloemwerk en bezorgen deze zowel in onze regio ('t Harde- Elburg- Doornspijk- Oldebroek- 't Loo- Wezeo- Kamperveen- Oosterwolde- Nunspeet- Epe- Hattemerbroek- Hoge Enk) als buiten onze regio in de rest van Nederland via Fleurop of onze koeriersdienst. Tevens kunnen wij via Fleurop- Interflora uw bloemen internationaal bezorgen.

Via onze website WWW.JOYCEBLOEMBINDERIJ.NL kunt u uw bestelling aan ons doorgeven via ons speciale bestelformulier. U kunt hier direct betalen via iDEAL. Voor bedrijven is er ook de mogenlijkheid om op rekening te bestellen.

Onze ruime winkel staat altijd maximaal gepresenteerd met een groot assortiment aan mooie potterie, planten en woonassecoires.

BLOEMENAFSCHEID.NL
Gedurende onze jaren lange opgebouwde ervaring en expertise zijn wij ons als Joyce Bloembinderij steeds meer gaan specialiseren in de verzorging van afscheidsbloemen. Speciaal voor levering in onze regio hebben wij een uitgebreide aparte website opgericht. Op bloemenafscheid.nl door Joyce Bloembinderij voorzien wij je graag van een uitgebreide collectie eigen vervaardigde arrangementen en boeketten.

Joyce Bloembinderij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd en toegelegd op het verzorgen van alle soorten trouwbloemwerk. Tevens is Joyce Bloembinderij in het bezit van een zeer mooie Klassieke Volkswagen Kever Cabrio welke door bruidsparen GRATIS* gebruikt kan worden op hun trouwdag. *Informeer naar de voorwaarden!

Foto's

JOYCE BLOEMBINDERIJ in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

JOYCE BLOEMBINDERIJ


Eperweg 66 8084 HJ 't Harde
0525652508 Klik om te bellen