Hartmans Bloembinderij


Bulkweg 2 4005 LB Tiel
0344623311 Klik om te bellen

Voor 13:00 besteld, is vandaag nog bezorgd
Wij bezorgen een goed gevoel
Sinds 1990 dé bloemist in Tiel

Over Hartmans Bloembinderij

Bloembinderij Hartmans, een begrip in Tiel en omstreken

Bloembinderij Hartmans is al sinds 1 maart 1990 dé bloemist in Tiel en omstreken. De winkel is gevestigd op de Bulkweg, op vijf minuten afstand van het centrum van Tiel. Aan de voorzijde van onze bloemenzaak is er ruime, gratis parkeergelegenheid aanwezig voor onze klanten. De bloemenzaak is tevens aangesloten bij verzendorganisatie Fleurop.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Wij hebben een grote sortering snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Ook maken wij allerlei soorten bloemwerk zoals rouwarrangementen. Onze winkel is lid van de Fleurop verzendorganisatie. En natuurlijk bezorgen wij ook zelf in en rondom Tiel.

Gecertificeerd Duurzame Bloemist

Wij mogen onszelf sinds december 2020 trots gecertifieerd Duurzame Bloemist noemen. Ons assortiment bloemen en planten is beter voor mens en milieu. Wij zijn actief bezig met verduurzaming van product-, dienstverlening én onze eigen bedrijfsvoering. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Voor onszelf en voor de volgende generaties.

Onze historie

In 1988 werd het huis met aankopende grond gekocht door Erik en Ans. Ans had een aantal jaren gewerkt in een bloemenwinkel en wilde graag een eigen zaak. Het plan werd gemaakt en de verbouwing gestart.

Ans begon de eerste jaren alleen in de zaak, maar na verloop van tijd heeft Erik zijn vaste baan opgezegd om samen met Ans de zaak te kunnen runnen.

In 1993 was er behoefte aan uitbreiding van het team. De eerste medewerkster is in dienst genomen. De winkel is tevens in 1993 lid geworden van Fleurop. Al bijna een eeuw, sinds 1921, bezorgt Fleurop een goed gevoel. En vanaf 1993 voeren wij dit ook graag voor onze klanten uit. Wij bezorgen altijd met een glimlach.

In 2019 was er weer behoefte aan teamuitbreiding door het drukker worden van de website en Fleurop. Daarom hebben Ans en Erik opnieuw ervoor gekozen om het team uit te breiden. Onze tweede medewerker is in dienst getreden. Ontzettend blij met deze aanvulling!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Neen gerust contact met ons op bij vragen. Wij denken graag met je mee!

Hartmans Bloembinderij in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

Hartmans Bloembinderij


Bulkweg 2 4005 LB Tiel
0344623311 Klik om te bellen