Gorkink Natuurlijk


Asselsestraat 40 7311 EM Apeldoorn
0553554585 Klik om te bellen

Over Gorkink Natuurlijk

Als allround bloemist zijn wij er voor de particulier en de zakelijke klant. Met onze uitmuntende service, hoge kwaliteitsnormen en creativiteit heeft u zoveel toegevoegde waarde bij het bestellen of kopen van bloemen dat u zich daardoor onderscheidt. Op de pagina 'wat doen we' heeft u een overzicht van wat wij als allround bloemist kunnen betekenen voor u!

team gorkink natuurlijk … een bloem

Kosten besparen met centraal bloemen bestellen?
Besteld u al centraal uw bloemen? Uniformiteit in de grootte van de boeketten bij gelegenheden? Kosten besparen op inkoopfacturen? Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek over het centraal bestellen van bloemen. Het levert u rust en eenduidigheid op en bovendien bezuinigt u tientallen euro’s en tijd per besteld boeket op de administratie. Stuur een mail naar bestel@gorkink.nl met uw naam en contactgegevens en we nemen contact met u op!

OOK ZAKELIJK KUNNEN WE VEEL VOOR U BETEKENEN:

- Verjaardagen: u stuurt ons de verjaardagenlijst van uw medewerkers, klanten, contactpersonen (name it...) en wij zorgen dat de bloemen op tijd worden bezorgen.
- Presentatie: heeft u een presentatie op een beurs en wilt u een juiste uitstraling, wij kunnen voor de juiste aankleding zorgen.
- Welbeleven: inrichting kantoor met planten zodat de productiviteit van uw medewerkers omhoog gaat. hierover hebben we wetenschappelijk onderzoeksmateriaal!
- Bestelsite : wilt u uw eigen logo op uw kaartje… vraag dan naar de mogelijkheden!
- Op afspraak of spontaan … mail ons op bestel@gorkink.nl voor meer informatie!  

WINKEL AAN DE ASSELSESTRAAT 40

Onze winkel heeft een groot assortiment bloemen, boeketten (gemaakt door vakbekwame binders), trendy interieur artikelen en planten met de daarbij behorende potten van oa. Dutz en DesPots.

Voor de vaste klanten in de winkel hebben we een spaarprogramma. Wilt u uw puntensaldo weten? Mail dan uw naam en pasnummer naar bestel@gorkink.nl en we mailen u zo snel mogelijk terug met de gegevens!

Heeft uw kantoor of huis een re-styling nodig? Bel gerust en we komen bij u een advies geven wat past bij uw uitstraling. Natuurlijk kunt u ook bij ons in de winkel aan de asselsestraat ons uitgebreide assortiment bewonderen.

Ook voor workshops en cursussen bent u bij ons aan het goede adres.

Gorkink voert het keurmerk "Fair Flowers Fair Plants", dit is een label dat hangt aan bloemen en planten afkomstig van kwekers, die voldoen aan de hoogste eisen. Eisen op het gebied van milieu en personeel. Denk hierbij aan arbeidsomstandigheden, hygiëne en veiligheid. Fair Flowers Fair Plants worden overal ter wereld geproduceerd en zijn te koop in verschillende landen in Europa. Bij Gorkink zul je als klant merken dat ze hier van bloemen houden en dat duidelijk laten blijken door de boeketten die ze maken.

Foto's

Erika Oldenhof aan het werk!

Gorkink Natuurlijk in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Rouwbloemwerk
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

Gorkink Natuurlijk


Asselsestraat 40 7311 EM Apeldoorn
0553554585 Klik om te bellen