De Bloemendeel


Emelaarseweg 1-b 3791 PS Achterveld
06 15520045 Klik om te bellen

Altijd verse bloemen: wij leveren op bestelling
We leveren exclusiviteit, geen standaard boeket
Wij zijn flexibel met leveren en ophalen

Over De Bloemendeel

In opdracht verzorgt de Bloemendeel al het bloemwerk. We hebben geen winkel. Wij stellen de juiste vragen zodat de bloemen precies worden zoals je dat in gedachten hebt. Daarna halen we de bloemen bij de leveranciers zodat je altijd verzekerd bent van verse bloemen.

Wij verzorgen boeketten en bloemstukken voor:

Bedrijven: Je kunt denken aan verjaardagen, ziekte, jubileum van collega's, gastsprekers die bij het bedrijf komen. Natuurlijk ook een wekelijks boeket op de balie of in de ontvangstruimte kan niet ontbreken bij jullie bedrijf.

Particulieren: Een wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks boeket of bloemstuk om jezelf te verwennen. Met het gemak dat het wordt gebracht en als je wil op vaas. Het wordt ook zeker gewaardeerd als je een abonnement kado geeft, dit kan voor 1 of meerdere boeketten zijn. De ontvanger wordt verrast met een mooi bloemstuk of boeket.

Workshops: voor vriendinnen/vrijgezellen/kinderfeest/bedrijfsuitje er zijn vele mogelijkheden. Dit kan je ook combineren met een high tea of lunch die je kunt nuttigen in ons tuinhuis. Een cursus van 4x per jaar, hierbij leer je verschillende technieken.

Rouwbloemen: De moeilijke momenten in het leven, die we allemaal ervaren. Bloemen biedt troost en geven steun voor deze momenten.

Trouwbloemen: Bij een bruiloft mogen de bloemen niet ontbreken. Van boeket, corsage, autobloemstuk, aankleding locatie. In een vrijblijvend gesprek nemen we door wat jullie wensen zijn voor jullie dag.

Kijk op de website voor de mogelijkheden: www.debloemendeel.nl


Hoop u te mogen ontmoeten bij De Bloemendeel; Karin van Wee

Foto's

De Bloemendeel in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Rouwbloemwerk
Verkoop van bloemen
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Onze locatie

De Bloemendeel


Emelaarseweg 1-b 3791 PS Achterveld
06 15520045 Klik om te bellen