De Bloemen Flow


Raadhuisplein 40 B 1701 EJ Heerhugowaard
0725724414 Klik om te bellen

Over De Bloemen Flow

De Bloemen Flow

De Bloemen Flow is een bloemist die op zowel de particuliere markt als de zakelijke markt actief is. Zij zijn voor beide namelijk top ingesteld als beste speciaalzaak in de regio Heerhugowaard. Als klant kunt u er altijd op rekenen dat u seizoensgebonden bloemen aantreft in de creatieve boeketten en bloemwerken van De Bloemen Flow.Voor de zakelijke markt hebben zij de beschikking over een uitgebreide bezorgdienst vanuit het bedrijf zelf. Naast bloemen en planten hebben zij ook de nodige interieur accessoires te koop en veel decoratie in combinatie met bloemen en planten. Stijlvol en trendy. Ook zijn wij gespecialiseerd in rouwwerk, rouwboeketten om in samenspraak met u maken wij het bloemwerk wat past bij u geliefde.

Onze specialiteiten zijn het creeren van boeketten, rouwwerk en trouwwerk. Elk seizoen heeft zijn eigen producten en voor ons is het de uitdaging om een passend seizoensproduct voor u te maken. Hiervoor bent u in Heerhugowaard op het Raadhuisplein 40 B bij het juiste adres. De Bloemen Flow biedt u de mogelijkheid om online te bestellen en te betalen door de gehele wereld en uiteraard in een grote regio in en om Heerhugowaard heen.

Kijk op onze website www.debloemenflow.nl om een impressie te krijgen van onze grote diversiteit aan rouwwerk, bloemwerk die we voor de particuliere en zakelijke markt aanbieden. 

Foto's

De Bloemen Flow

De Bloemen Flow in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

De Bloemen Flow


Raadhuisplein 40 B 1701 EJ Heerhugowaard
0725724414 Klik om te bellen