"Bloomin' Fantastic "


Lichterstraat 28 2151 BT Nieuw-Vennep
0252 675490 06 28148449 Klik om te bellen

Over "Bloomin' Fantastic "

“Bloomin’ Fantastic”……

Wat betekent dat nou eigenlijk?

Volgens het (Engelse) woordenboek is de definitie als volgt:

Britse straattaal (gebruikt om een onderwerp te versterken/benadrukken)

En daarom heb ik mijn bedrijf zo genoemd: om te benadrukken hoe fantastisch bloemen kunnen zijn.

Het heeft voor mij een dubbele betekenis, omdat ik wil dat jij als klant bij ons een “Bloomin’ Fantastic”- ervaring beleeft.

Ik heb een sterk gevoel voor klanttevredenheid en bied zo het beste creatieve product, op tijd en binnen het budget.

Als freelancer werk ik veel vanuit mijn werkruimte thuis. Het voordeel hiervan is dat ik in overleg met jou alles kan regelen, zoals bijvoorbeeld de inkoop van de bloemen aan de hand van jouw wensen. Samengevat: ik koop de bloemen in bij de beste leveranciers, zodat ik garant sta voor het beste product!

Ik won mijn eerste prijs voor het ontwerpen van bloemstukken toen ik nog op de middelbare school zat. Inmiddels ben ik heel wat jaren verder en ben ik, nadat ik mijn opleiding had volbracht, voornamelijk aan het werk geweest in de dienstverlenende industrie.

Na een intensieve periode in de luchtvaart ben ik weer teruggekeerd naar waar mijn hart naar uitgaat: het ontwerpen en maken van bloemstukken in combinatie met een goede dienstverlening.

Ik heb de beste training gevolgd op dit gebied, namelijk ‘Floral Design’ bij het wereldberoemde ‘Boerma Instituut’ in Aalsmeer, alle onderdelen heb ik op alle niveaus doorlopen, zodat ik de titel ‘Master in Dutch Floral Design’ mag voeren. Een hele speciale ervaring.

Dit is slechts de basis, in de tijd daarna ben ik enorm gegroeid in mijn vakgebied. Ik ontwikkelde mijn eigen unieke stijl, en zoals mijn oud-leraar wel eens tegen mij zei: “You need to have an eye for it”!, en hij had gelijk. Je moet het niet alleen zien, maar ook voelen en talent hebben, zodat je ideeën werkelijkheid worden. Het is voor mij een uitdaging om een ontwerp te maken, zoals jij dat wenst, of dit nu een groot klassiek bloemstuk is, of een modern bloemstuk.

Ik ben erg trots dat mijn werk is gepubliceerd in bladen, kranten, en boeken. En dat mijn werk is tentoongesteld is in onder andere: luxe hotels; restaurants; winkels; en zelf in musea.

“Bloomin’ Fantastic” is mijn visie die ik graag met jou wil delen. Op de belangrijkste momenten in je leven (trouwen, begrafenissen en andere bijzondere gelegenheden) kan ik je het beste van mijzelf geven en een bloemstuk maken dat jouw gevoel bij die gelegenheid benadrukt.

Make your day “Bloomin’ Fantastic”!

Met hartelijke groet,

Trev

Foto's

"Bloomin' Fantastic " in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Workshops

Bezorging in de regio

Ja

Onze locatie

"Bloomin' Fantastic "


Lichterstraat 28 2151 BT Nieuw-Vennep
0252 675490 06 28148449 Klik om te bellen