BLOOM! flowers & more


Nieuwlandstraat 5 5038 SL Tilburg
013-5812123 Klik om te bellen

Over BLOOM! flowers & more

BLOOM! werkt enkel samen met toonaangevende leveranciers. Of het nu aankomt op versheid, design of leverbetrouwbaarheid, wij werken enkel met leveranciers die het beste product bieden voor onze klanten.
Boeketten
Een diversiteit aan boeketten is leverbaar; royaal of compact, seizoensgebonden, klassiek of modern. Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen.
Bloemstukken
Wij stellen bloemstukken samen aan de hand van de laatste trends en inzichten of volgens de wens van u als klant. De mooiste materialen worden verwerkt tot een sprekend en passend geheel.
Arrangementen
Om uw bruiloft, feest of speciale gelegenheid een speciale "touch" te geven staan onze specialisten voor u klaar. Maak gerust een afspraak om uw wensen met ons te bespreken.
Op maat
BLOOM! verzorgt ook maatwerk, specifieke opdrachten als kerstversiering, kerstbomen, decoreren van uw woning of bedrijfsruimte. Onze specialisten zoeken voor u bijpassende accessoires, planten en natuurlijk bloemen.
Accessoires
In ons assortiment vindt u steeds de meest exclusieve en smaakvolle accessoires voor elk budget. Zo hebben wij de nieuwste collectie DutZ glaswerk en werken we samen met gerenommeerde kunstenaars en leveranciers.
Schilderijen
In onze winkel en binderij zijn steeds weer nieuwe werken te bezichtigen. Kom vrijbijvend kijken en overtuig uzelf. Wij verzorgen tevens levering en desgewenst contact met de kunstenaar.
Bezorgdienst
BLOOM! heeft een eigen bezorgdienst voor de regio. Daarbuiten werken we met TNT als logistiek partner, waarbij we speciale verpakking gebruiken en leveren op de eerstvolgende werkdag. Ook internationaal kunnen wij uw boeket of bloemstuk verzorgen. Hiervoor werken we met een internationaal netwerk van top-bloemisten. Wij maken van uw bestelling onze zorg!

BLOOM! flowers & more in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Interieurbeplanting
Kantoorbeplanting
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Relatiegeschenken
Verkoop van bloemen

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

BLOOM! flowers & more


Nieuwlandstraat 5 5038 SL Tilburg
013-5812123 Klik om te bellen