Bloemetje Bezorgen


De van der Schuerenmarke 72 8016 MC Zwolle

7 dagen versgarantie
Lage bezorgkosten (vanaf €5,95)
Voor 13:00 besteld, zelfde middag geleverd (ma-za)

Over Bloemetje Bezorgen

Bloemetje Bezorgen is jouw lokale partij voor het laten bezorgen van bloemen. Wij werken met een lokale bloemist in iedere stad. Bloemen bestellen doe je bij ons eenvoudig online. Wanneer je voor 13.00 uur besteld kunnen wij het boeket dezelfde dag nog bezorgen (maandag t/m zaterdag). Ook geven we je de garantie dat het boeket minimaal zeven dagen vers blijft.

Bloemen laten bezorgen door lokale bloemist

Het is tegenwoordig een trend om zaken online te kopen. Ook bloemen worden steeds vaker online besteld. Bij Bloemetje Bezorgen juichen wij dat toe, maar we vinden het ook belangrijk dat dit niet ten koste gaat van de lokale bloemist. Daarom werken wij samen met bloemisten door heel Nederland, om ze tussen alle grote spelers online goed zichtbaar te krijgen. Omdat wij met deze lokale bloemisten werken, weet jij precies waar jouw bloemen vandaan komen. En we doen ons best om jou een zo prettig mogelijke ervaring te bieden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen wij dat het snel opgelost wordt.

Zeven dagen versgarantie

Wanneer je ervoor kiest bloemen te laten bezorgen via Bloemetjebezorgen.nl, ben je er zeker van dat je zeven dagen vers mag genieten van onze boeketten. Dit kunnen wij doen, omdat al onze bloemisten zeer kritisch zijn bij de inkoop van de bloemen. Hierin speelt onder meer de dikte van de bloemen een belangrijke rol, net als de kleur en lengte. Is er toch iets mis met de bloemen? Neem dan contact met ons op.

Bloemen bezorgen voor iedere gelegenheid

Bij Bloemetje Bezorgen hebben we boeketten voor iedere gelegenheid. Gaat er iemand trouwen? Wil je iemands verjaardag opfleuren met een mooi boeket? Of ben je op zoek naar een bloemetje voor Moederdag? Je vindt het allemaal in onze shop. We hebben de boeketten ook per gelegenheid gesorteerd, zodat je snel een mooi, passend boeket kunt vinden.

Eenvoudig en snel bloemen bezorgen via je lokale bloemist

Bloemetje Bezorgen in het kort

Diensten / producten

Bruidsboeketten
Rouwbloemwerk
Verkoop van bloemen

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Onze locatie

Bloemetje Bezorgen


De van der Schuerenmarke 72 8016 MC Zwolle