Bloemenkiosk Alice


De Cuserstraat 93 t/o 1081 CN Amsterdam
020-6447788 Klik om te bellen

Over Bloemenkiosk Alice

Bloemenkiosk Alice ''De enige echte" is sinds 1993 gevestigd in de De Cuserstraat op de hoek Amstelveenseweg te Amsterdam. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid tot een goed lopende bloemenkiosk en bij velen in de wijde omgeving bekend. Wij zijn een familiebedrijf met een ervaring van meer dan 40 jaar in de bloemenbranche.

Wij zijn met name gespecialiseerd in boeketten en rouwwerk . Op onze website vindt u naast de 'reguliere' boeketten dan ook een groot assortiment aan rouwwerk. Wij maken al onze boeketten, bloemstukken etc zelf in onze kiosk en verwerkingsruimte op de bloemenveiling . U bent er zeker van, dat wat u kiest ook zo geleverd wordt! Onze medewerkers adviseren u graag over kleuren, vormen en eventuele afscheidsteksten voor op een lint. Hiermee hopen we u een kleine zorg uit handen te kunnen nemen, en aan een waardig en gepast afscheid te kunnen bijdragen.

Dagelijks worden wij vers bevoorraad rechtstreeks uit Aalsmeer. De prijs-kwaliteit verhouding is opperbest. Steeds meer klanten en bedrijven weten de weg naar ons te vinden. Onze ruime openingstijden spelen daarbij ook een belangrijke rol.

Foto's

Bloemenkiosk Alice in het kort

Diensten / producten

Balie bloemstukken
Bruidsboeketten
Decoreren van recepties en beurzen
Kerkversieringen
Kerstdecoraties
Verkoop van bloemen
Verkoop van planten

Bezorging in de regio

Ja

Bezorging door heel Nederland

Ja

Bezorging in het buitenland

Ja

Onze locatie

Bloemenkiosk Alice


De Cuserstraat 93 t/o 1081 CN Amsterdam
020-6447788 Klik om te bellen