Bloemenhof Leiderdorp


Winkelhof 49 2353 TT Leiderdorp

Over Bloemenhof Leiderdorp

Bloemenhof heeft 2 filialen... in Leiderdorp en Den Haag. Bloemenhof Mariahoeve in Den Haag, bestaat nu ruim 8 jaar, Bloemenhof Leiderdorp dit jaar 27 jaar. We werken met een gevarieerd team die hart voor de zaak hebben.

Er wordt 5 x in de week ingekocht op de veiling. maandag, woensdag, vrijdag worden er bloemen gekocht op Flora Rijnsburg en dinsdag en donderdag de planten op veiling Flora Aalsmeer. Doordat er 5 x in de week op de veiling wordt ingekocht zitten we scherp op de prijzen, wat vandaag te duur is kan morgen voor minder worden ingekocht. Dus kunnen we ook voor scherpe prijzen de bloemen en planten verkopen.

Bloemenhof zijn winkels van 150 m2 met een grote open pui en zijn de blikvanger van beide winkelcentra. Je kunt er kant en klare boeketten kopen, maar ook zelf een boeket laten samenstellen. We verkopen vnl de bloemen per bos, maar we hebben ook een hele hoek aan losse speciale losse bloemen staan, waar de klant ook zijn of haar boeket van kan laten maken. Planten bestaat ook uit een groot assortiment. Er wordt ook potterie en accessoires verkocht. Bloemenhof is een winkel waar jong en oud terecht kunnen voor hun wekelijks bloemetje, mooie planten, en bloemrijke kadootjes.

We hebben geen bezorgdienst. Doen geen klanten op rekening.

Diensten / producten

Verkoop van bloemen
Verkoop van planten
Verkoop vazen en potten

Onze locatie

Bloemenhof Leiderdorp


Winkelhof 49 2353 TT Leiderdorp