sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen

Bloemenhof Leiderdorp

Bloemenhof heeft 2 filialen... in Leiderdorp en Den Haag. Bloemenhof Mariahoeve in Den Haag, bestaat nu ruim 2 jaar, Bloemenhof Leiderdorp dit jaar 22 jaar. In Leiderdorp is net alles verbouwd. We zijn weer update. We werken met een gevarieerd team die hart voor de zaak hebben. 

Er wordt 5 x in de week ingekocht op de veiling. maandag, woensdag, vrijdag worden er bloemen gekocht op Flora Rijnsburg en dinsdag en donderdag de planten op veiling Flora Aalsmeer. Doordat er 5 x in de week op de veiling wordt ingekocht zitten we scherp op de prijzen, wat vandaag te duur is kan morgen voor minder worden ingekocht. Dus kunnen we ook voor scherpe prijzen de bloemen en planten verkopen.

Bloemenhof is een winkel met een grote open pui en is de blikvanger van het winkelcentrum. Je kunt er kant en klare boeketten kopen, maar ook zelf een boeket laten samenstellen. We verkopen vnl de bloemen per bos, maar we hebben ook een hele hoek aan losse speciale losse bloemen staan, waar de klant ook zijn of haar boeket van kan laten maken. Planten bestaat ook uit een groot assortiment.

We hebben geen bezorgdienst. Doen geen klanten op rekening. Bloemenhof Leiderdorp in het kort

Bezorging door heel Nederland:

Nee

Bezorging in het buitenland:

Nee

Bezorging in de regio:

Nee

Diensten / producten

  • Verkoop van bloemen
  • Verkoop van planten